Ingenjörsbolag specialiserade på elkraftsanläggningar.

Krafttag AB är ett ingenjörsbolag som har specialiserat sig på elkraftanläggningar i form av tunga industrier, regionnäts stationer (130kV) och Luftledningsnät. Vi sitter inne ed gedigen kunskap och många års erfarenhet av projektlednig, konstruktion, installation, provning och kan på så sätt leverera kundanpassande helhetslösningar med högsta kvalité.

Moderna miljöanpassade lösningar.

Vi är ett bolag i tiden då vi tar fram utredningar och använder oss av den senaste tekniken för att kunna göra hållbara om miljöanpassade lösningar.
Genom vår kombination av erfarna medarbetare och unga ingenjörer kan vi även hålla en hög nivå men en kortare leverans på våra projekt.

Krafttag – Ingenjörskonst för framtiden

Hur allt började

Efter 15 års tid inom elkraftbranschen bestämde sig Jens Johansson (VD) att ta steget genom att starta bolaget Krafttag AB. Han såg då ett behov och en potentiell framtid i denna konservativa bransch att kunna vara med och påverka vårt svenska elkraftsnät. Genom hans stora kontaktnät i branschen var nu detta ett faktum och bolaget är nu verksam i stora delar i landet.

Var är vi idag

Krafttag har idag utvecklats och expanderats både till antal anställda och uppdrag runt om i landet. Vi har idag uppdrag åt de stora aktörerna som tex. Eon, Vattenfall, SVK, ABB vilket gör att vi kan fortsätta att växa och rekrytera kompetent personal till våra uppdrag

Vår vision

Krafttag har som vision att ligga i framkant gällande miljö och hållbara tekniska lösningar inom elkrafts distribution. Vi kommer även att kunna leverera hela kraftprojekt in-house från ax till limpa. Vi kommer att vara etablerade på strategiska orter runt om i landet där vi kan erbjuda våra kunder den bästa service utan att ha långa transportsträckor som påverkar vår miljö.

Krafttag är ett bolag för framtiden, innovativt och nyskapande.

Certifieringar

Genom våra höga krav på utbildningar och certifieringar kan vi garantera hög kvalitet och god leveranssäkerhet. Här följer ett urval av våra certifieringar.

Kontakta oss